Professionals de l’HCA vam realitzar aquest dijous una xerrada al Casal Cívic de la ciutat per donar a conèixer el funcionament els serveis i els projectes del centre sanitari de la ciutat.

Aquest iniciativa te com l’objectiu a més d’aprofundir en la realitat de l’hospital i conèixer i escoltar les inquietuds dels ciutadans.

Sota el títol coneixes el teu hospital el vos conèixer millor?, el director d’infermeria i portaveu de l’hospital Dani Pérez va donar a conèixer aquestes incitatives , Montse Tomàs integrant del projecte d’humanització del centre va explicar el projecte de l’HCA en aquest sentit ,així com Rosabel Gómez responsable del programa de seguretat del pacient va donar a conèixer aquest programa.

També van escoltar i respondre les preguntes dels assistents que van mostra interès en temes com la necessitat d’un endocrinòleg , sobre els servei d’oftalmologia i també es van interessar per la imminent re-empresa del servei de parts a l’hospital.

Des de l’HCA es continua apostant per informar a la ciutadania de tot allò que fa referència al servei hospitalari per ser cada cop més transparent i traslladar als ciutadans la realitat d’aquest centre sanitari de la comarca ubicat a Amposta.