Des de l’HCA s’ha editat un vídeo on es posa de manifest l’important paper de la dona en les tasques professionals diàries al centre sanitari de la capital del Montsià.

El vídeo explica la historia d’una noia que comença a treballar l’hospital d‘Amposta i la satisfacció que això suposa per a la família.

El vídeo que es projectarà a les pantalles informatives de l’HCA ha estat editat per Aaron Gómez amb la col·laboració d’Amposta Ràdio i professionals del centre, als que també se’ls farà arribar aquesta gravació on l’hospital informa que al centre sanitari hi treballen 223 dones el que representa el 68, 73% de la plantilla entre les quals 19 dones desenvolupen càrrecs de responsabilitat.

En el vídeo també es posa de manifest que des de l’HCA es continua treballant per reduir al màxim la bretxa salarial i que la igualtat ha de ser el component central en el moment de resoldre problemes socials, econòmics o polítics.

També s’ha dissenyat un cartell pe celebrar aquesta data.

Durant la jornada del 8 M les i els professionals de l’HCA lluiran el típic llaç de color morat en solidaritat a les polítiques feministes i d’igualtat.